Следвайте Гласове в ТелеграмФренският президент Еманюел Макрон отложи посещението си в

...
Следвайте Гласове в ТелеграмФренският президент Еманюел Макрон отложи посещението си в
Коментари Харесай

Макрон отлага пътуването си до Украйна от съображения за сигурност

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Френският президент Еманюел Макрон отсрочи визитата си в Украйна  от съображения за сигурност, оповестява френското списание Challenges. Това решение предизвиква доста въпроси измежду френските държавни чиновници и бизнес водачи, както и измежду украинските дипломати, написа изданието. 

Преди това Макрон заяви, че Франция ще приключи работата по двустранно съглашение за гаранции за сигурност на Украйна през идващите седмици и даде обещание да разгласи подписването му по време на визитата си в Украйна през февруари.

От Елисейския замък оправдава това отсрочване с проблеми със сигурността. Това повдига доста въпроси както от френски държавни чиновници, по този начин и от украински дипломати, добавя френската медия.

Еманюел Макрон трябваше да отиде в Одеса, алегорично посещаване на града, отчасти издигнат от французи, преди да се насочи към Киев. И да разгласи значим стопански съставен елемент, обвързван с възобновяване на страната - фонд от 200 милиона евро, платени като дарения за цивилен планове.

Източници: actualno.bg, Агенция " Фокус "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР